19/9/13

Ραδιοτυπίες - Όνειρο μέσα σε όνειρο

Για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από τις Ραδιοτυπίες και το Sin Radio η Άννα Ανυφαντάκη κι ο Βασίλης Ζούκας θα μας μιλήσουν για την παράσταση "Όνειρο μέσα σε όνειρο" και θα διαλέξουν τις δικές τους μουσικές.
Ραδιοτυπίες @ Sin Radio - Κυριακή 19:00
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου για καλύτερη δική σας ενημέρωση:

 Ομάδα Χορού Μυία
                                     Έντγκαρ Άλαν Πόε - «Όνειρο μέσα σε όνειρο»
                                                      2ος Κύκλος παραστάσεων
Η Ομάδα Χορού Μυία επιστρέφει στο Θέατρο OLVIO, στα πλαίσια του μήνα αφιερωμένου στο σύγχρονο χορό, με το «Όνειρο μέσα σε όνειρο» για οκτώ μόνο παραστάσεις και δίνει την δική της εκδοχή για τον κόσμο του Έντγκαρ Άλαν Πόε, από 26 Σεπτεμβρίου.
Εμπνευσμένη από την ποίηση του «καταραμένου» συγγραφέα του αμερικανικού ρομαντισμού, η παράσταση μας μεταφέρει σε ένα τοπίο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, εξερευνώντας την εσωτερική πάλη του Πόε μεταξύ ποίησης κι αλήθειας, αισθητικής και ηθικής, παράδεισου και κόλασης, μέσα από τις σχέσεις με τις γυναίκες της ζωής του, σε μια εποχή μακρινή που τελικά δεν απέχει πολύ από τη δική μας. 
Η παράσταση «Όνειρο μέσα σε όνειρο» πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο OLVIO στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων τον Ιούνιο του 2013. 
Χορογραφία & Σκηνοθεσία: Γαβριέλα Ανυφαντάκη, Άννα Ανυφαντάκη
Μετάφραση: Δώρα Αλεξίου
Φωτισμοί: Κωστής Γκίκας
Μουσική: The Future
Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου
Φωτογραφίες: Χρήστος Σώκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Γαβριέλα Τριανταφύλλου
Ερμηνεύουν: Γαβριέλα Ανυφαντάκη, Άννα Ανυφαντάκη, Στέφη Χατζηιωάννου, Ναπολέων Μανάτος, Πάνος Μαλακός και οι ηθοποιοί  Χριστίνα Τσάτσου και Βασίλης Ζούκας.

Ημέρες και ώρες Παραστάσεων:
Πέμπτη 26  - Παρασκευή 27/9, Πέμπτη 3 - Παρασκευή 4/10, Πέμπτη 10 - Παρασκευή 11/10, Πέμπτη 17 - Παρασκευή 18/10  όλες με ώρα έναρξης 21:30
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα (χωρίς διάλειμμα) 

Θέατρο OLVIO, Φαλαισίας 7, Γκάζι, Σταθμός Μετρό Κεραμεικός, τηλ.: 210.34.14.118
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ και 7 ευρώ (φοιτητικό)

Σημείωση: Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε για κρατήσεις θέσεων στo τηλέφωνο: 210.34.14.118 (Ώρες ταμείου: καθημερινές 16:00-20:00).
Για πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς ημερομηνίες παραστάσεων, επισκεφτείτε τη σελίδα της Ομάδας Χορού Μυία στο facebook.

Επίσης συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα επικοινωνίας σε αυτό τον σύνδεσμο συμμετέχετε στον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι το Σάββατο 21/9 για 5 διπλές προσκλήσεις της συγκεκριμένης παράστασης. Η κλήρωση θα γίνει κατά την διάρκεια της εκπομπής.

 Για την ηχογραφημένη εκπομπή πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

καλώς ορίσατε